Våra byggare i Ludvika åtar oss totalentreprenaden för ditt projekt

När du ska utföra ett byggprojekt kan det kännas tryggt att överlåta totalentreprenaden till en byggare i Ludvika som har kunskap att utföra kvalitetskontroller av både hantverkare och det utförda arbetet. Det innebär att du slipper tidskrävande administration och istället kan fokusera på slutresultatet.

Ska du bygga nytt, bygga om eller behöver du renovera din fastighet så kan du anlita ett byggföretag som hjälper dig att hålla i hela projektet. Ofta är det flera olika hantverkare som ska utföra olika delar av projektet. Exempelvis vid en badrumsrenovering så krävs det elektriker, målare, rörmokare, snickare, plattsättare och golvläggare. Det innebär mycket administration för beställaren samtidigt som det är tidskrävande att hålla kontakten med alla hantverkare. Genom att överlåta totalentreprenaden för ditt projekt till våra byggare i Ludvika så tar vi över allt ansvar för projektet. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med totalentreprenaden för ditt projekt.

 

Överlåt totalentreprenaden till våra byggare i Ludvika

När du överlåter totalentreprenaden till oss på Tc Byggtjänst så ansvarar vi för att arbetet utförs av behöriga hantverkare och enligt gällande byggnormer. Vi utför också kvalitetskontroller så att arbetet uppfyller dina krav sett till funktion, hållbarhet, livslängd och utseende. Vi koordinerar också arbetet mellan de olika hantverkarna så att rätt hantverkare finns på plats vid rätt tillfälle så att det inte blir stopp i projektet. Det innebär att vi också ser till att projektet blir klart i tid enligt vår överenskommelse.

 

Fördelar med totalentreprenad

Det finns många fördelar med att överlåta totalentreprenaden till ett företag som sedan ansvarar för hela projektet. Nedan finner du några av fördelarna.

 

  • Du har bara en kontaktperson som löpande uppdaterar dig om status istället för en kontaktperson från varje företag. Det gör att du spar tid och slipper administration.
  • Vi ser till att de hantverkare som utför arbetet är behöriga och innehar rätt certifiering för det arbete som ska utföras så slipper du det tidskrävande arbetet med att själv kontrollera.
  • Vi utför kvalitetskontroller av det utförda arbetet löpande så att rätt material använts och att arbetet utförs enligt gällande branschregler.
  • Du minimerar risken för förseningar eftersom att arbetet planeras och koordineras av en arbetsledare på plats.
  • Du får bara en faktura efter avslutat projekt där allt arbete och material är samlat istället för en faktura från varje hantverkare. Dessutom ansvarar vi för att ROT-avdraget sker på fakturan.

 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Tc Byggtjänst är en byggare i Ludvika som erbjuder alla typer av byggtjänster åt privatpersoner och företag. Våra snickare i Ludvika har yrkesbevis och en lång erfarenhet inom branschen vilket borgar för att du får arbetet utfört med förstklassigt resultat. Du kan kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan höra dina önskemål men även bidra med rådgivning kring projektet. 

Alltid kostnadsfri platsbesök & offert i Ludvika

TC Byggtjänsts snickare i Ludvika har lång erfarenhet av branschen och kunskapen som krävs för såväl stora som små projekt. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så tar vi fram en skräddarsydd lösning efter dina behov och önskemål.