Så går en fasadrenovering till med vårt byggföretag i Ludvika

Att genomföra en fasadrenovering kan vara både ett mindre eller ett mer omfattande projekt beroende på vilket ytskikt fasaden har och hur stora skadorna är. En fasadrenovering kräver kunskap och erfarenhet och därför bör du anlita en professionell byggfirma i Ludvika som är experter på alla typer av fasadbeklädnader.

Om du har en fastighet så kommer du att behöva utföra en fasadrenovering med tiden oavsett vilket typ av fasadbeklädnad som din fastighet har. Vissa fasadbeklädnader står sig bättre än andra och kräver inte speciellt mycket underhåll som exempelvis tegelfasader medan en träfasad eller en putsad fasad kan behövas bytas ut helt. När du behöver utföra en fasadrenovering kan du kontakta oss som är ett byggföretag i Ludvika som är specialister på alla typer av fasader. Vi kan hjälpa dig med mindre renoveringar men också åta oss totalrenovering av din fasad.

 

När vårt byggföretag i Ludvika utför en fasadrenovering

Olika fasadbeklädnader har längre livslängd än andra och det kan vara svårt att förutsäga när man behöver utföra en fasadrenovering. Oftast upptäcker man att det är dags att renovera då fasaden har fått sprickor, putsbruket har släppt, fogarna i tegelväggarna vittrar sönder eller då träfasaden utsätts för röta. Man kan också se om fasadens färg är missfärgad vilket kan bero på fukt. Börja med att kontakta oss för att boka ett platsbesök så att vi kan inspektera fasaden och lämna en offert med ett fast pris för din fasadrenovering.

 

Att genomföra en fasadrenovering

När vårt byggföretag i Ludvika utför en fasadrenovering börjar vi alltid med att sätta upp en ställning, täcka in fönster, dörrar och plocka ned detaljer från fasaden. Därefter så tvättas fasaden med högtryck så att puts som har släppt, fogar som vittrat sönder eller färg och alger på en träfasad avlägsnas. Därefter repareras sprickor i en putsad fasad, tegelväggar fogas om och en träfasad lagas eller så sker byte av trasiga träpaneler. Slutligen sker en målning av fasaden. Arbetet med en fasadrenovering utförs på olika sätt beroende på vilken typ av ytskikt fasaden har. Det beror också på om det endast är mindre lagningar som behöver genomföras eller om det gamla ytskiktet behöver tas bort helt och ersättas.

 

Anlita ett byggföretag i Ludvika för din fasadrenovering

Tc Byggtjänst är ett byggföretag i Ludvika som utför alla typer av byggtjänster som exempelvis nybyggnation, ombyggnad och renoveringar. Våra snickare i Ludvika har yrkesutbildning och en stor erfarenhet inom branschen vilket gör att vi utför vårt arbete enligt gällande byggnormer och med ett förstklassigt resultat. Du kan kontakta oss för att boka ett hembesök så att vi kan höra dina önskemål, lämna rådgivning och inspektera ditt projekt, utan att du förbinder dig för något.

Alltid kostnadsfri platsbesök & offert i Ludvika

TC Byggtjänsts snickare i Ludvika har lång erfarenhet av branschen och kunskapen som krävs för såväl stora som små projekt. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så tar vi fram en skräddarsydd lösning efter dina behov och önskemål.