Om oss

Om oss

Varmt välkommen till oss på Snickare Ludvika

Vi har ett samarbete tillsammans med TC-Byggtjänst och vänder oss till privatpersoner och företag i hela Ludvika. Vår målsättning från start med företaget är att alltid få nöjda kunder och det har vi skaffat oss genom bra kommunikation, proffsiga resultat med hög kvalité.

Vi är stolta snickare med gott ryckte

Vi snickare har bred kunskap och åtar oss arbeten inom tjänsterna nybyggnationer, snickare, målning, renoveringsarbeten, betong och puts. Med oss ambitiösa snickare kan du känna dig trygg och säker. 

Vi snickare på Snickare Ludvika har lång erfarenhet av branschen, är kunniga och framförallt väldigt skickliga. För oss handlar det om att anpassa rätt lösning efter dina behov och önskemål. Fyll i dina kontaktuppgifter på hemsidan så kontaktar vi dig för att gå från idé till verklighet. Anlita oss för trygghet, fasta priser och vi håller det vi utlovar. 

Alltid Kostnadsfri Offert & Platsbesök i Ludvika

Snickare Ludvika finns som rådgivare inför ditt kommande snickarprojekt. Våra snickare har lång erfarenhet av branschen och besvarar alla era frågor och funderingar. Vi snickare anpassar rätt lösning efter dina behov och önskemål. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig. 

Alltid Kostnadsfri Offert & Platsbesök i Ludvika

Boka platsbesök